Белград
Викенд за двајца
Февруари и Март 2018

Белград

САМО ВО МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ И МАРТ! По повод месецот на љубовта и месецот на жената, ви организираме едно незаборавно романтично патување, викенд за двајца каде ќе имате можност да уживате во убавините на Белград. Препорачуваме да го посетите паркот во Калемегдан, Музејот Никола Тесла, Храмот Света Сава, Зоолошката градина, шеталиштето покрај Дунав и најпознатата улица Кнез Михајлова.

Во цената е вклучено:
- Хотелско сместување 3* - 2 ноќевања со појадок (петок – недела)
- Патничко осигурување

   
ЦЕНА ЗА ДВАЈЦА ОД: 130 евра
 
*Ова патување го организираме секој викенд петок – недела во месец Февруари и Март.

 

Галерија

Белград Белград Белград Белград