БАНСКО

8-ми Декември 2017
Банско
БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под заштита на УНЕСКО. Оддалечен е од Софија окулу 170км. а од Скопје окулу 260км. и иако релативно млад, надалеку е познат како скијачки центар со одлични временски услови, активен дневен и ноќен живот како и по патеките кои се подобни како за почетници така и за врвни скијачи. Ски сезоната трае од декември до април а скијачките патеки се на височина од 960 – 2.600м. Гондола долга 6км. го поврзува туристичкиот центар со ски терените на планината Пирин.
   
 
ХОТЕЛ УСЛУГА 1/2 СОБА АПАРТМАН СТУДИО
ПО ЛИЦЕ SUITE ПО ЛИЦЕ НАЕМ НА АПП. ПО ЛИЦЕ НАЕМ НА  СТУДИО
Хотел Premier Luxury Mountain Resort 5* BB 44.85 EUR 54.65 EUR / / / /
Apart Hotel Regnum 5* HB / 110.40 EUR / / / /
Хотел St. Ivan Rilski Spa & Apartments 4* BB 32.80 EUR / / 78.20 EUR / 64.40 EUR
HB 42.00 EUR / / 98.90 EUR / 85.10 EUR
Хотел Gardenia 4* HB 25.90 EUR / / / / /
Хотел Lion 4* HB 37.40 EUR / / 155.25 EUR / /
Apart Hotel Casa Karina 4* HB 29.40 EUR / 38.60 EUR / 31.70 EUR /
Murite Club Hotel 4*
ORCHIDEA
HB 22.45 EUR / 25.90 EUR / / /
Хотел Complex Zara 4* HB 29.35 EUR / 35.10 EUR / / /
Hotel Perun & Platinum Casino 4* HB 33.95 EUR 44.30 EUR / / / /
Hotel Trinity 4* BB 24.75 EUR / 30.50 EUR / / /
HB 31.65 EUR / 37.40 EUR / / /
Хотел All Seasons Club 4* BB 20.15 EUR / / 78.20 EUR / 59.80 EUR
Apart hotel Adeona Ski and SPA 3* HB / / / 47.15 EUR / 41.40 EUR
Хотел FRIENDS 3* HB 24.15 EUR / / 69.00 EUR / 69.00 EUR
Хотел Mura 3* BB 23.60 EUR / / / / /