Hotel Ruskovets Resort 4*
Добриниште - Бугарија
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА НОЕМВРИ И ЈАНУАРИ
Hotel Ruskovets Resort
   
Опис на соба Цена по апартман
Вид на сместување Спална соба BB HB BB HB
10.10.2017 - 30.11.2017 10.10.2017 - 30.11.2017 08.01.2018 - 27.01.2018 08.01.2018 - 27.01.2018
Апартман "Junior Suite" (2+1) 1 55 евра 71,50 евра 78 евра 98,50 евра
Апартман "Senior Suite" (4+1) 2 79,20 евра 116,60 евра 116 евра 112 евра
Comfort Family Villa (4+1) 2 94,60 евра 132 евра 130 евра 126,40 евра


Минимум престој 3 ноќевања за период 10.01-31.01.18 за сите видови соби
Минимум престој 2 ноќевања за период 08.01-27.01.2018за сите видови соби

Специјалната понуда не може да се комбинира со други понуди за попуст

 
Попусти и доплати:
- Деца до 5.99 години - БЕСПЛАТНО
- Деца од 6 - 17.99 години - 50 % од цената за возрасен
- 1 возрасен + 1 дете до 5.99 год. (само во Junior Suite) - 80 % од цената за собата
- 1 возрасен (само во Junior Suite) - 80 % од цената за собата
- Второ дете до 6 години сместено во апартман или вила - 12 евра за деца 3 - 6 год. или 6 евра за второ креветче за деца до 3 год.

 

Галерија

Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort Hotel Ruskovets Resort