Хотел Mura 3*
Банско - Бугарија
Зима 2018 / 2019
Хотел Mura
   
Тип на сместување 29.12.2018 - 04.01.2019 05.01.2019 - 11.01.2019 26.01.2019 - 15.02.2019 15.12.2018 - 28.12.2018
12.01.2019 - 25.01.2019
16.02.2019 - 01.03.2019
01.12.2018 - 14.12.2018
02.03.2019 - 01.04.2019
BB BB BB BB BB
По лице во двокреветна соба 36,50 € 33,50 € 32,50 € 27,00 € 25,00 €
Еднокреветна соба 55,50 € 53,00 € 51,50 € 47,50 € 44,00 €


 
Во цената е вклучено:
- ноќевање со појадок
Доплати:
-Новогодишна вечера (задолжителна) --за возрасен 115 еур, за деца од 2-11.99 год- 59 евра.
-Божиќна вечера (задолжителна) - за возрасен 48 еур, за деца од 2-11.99 год – 24 евра.
Доплата за тур.такса 5,50 евра по лице по престој
Капацитет на сместување:
- 1 / 2 соба -2 + 1 лица
- 1 / 2 соба - 1 лице
Попуст:
-Деца од 2-11,99 год. сместени на екстра легло со 2 возрасни –БЕСПЛАТНО!
-Дете од 2-11,99 год сместени на стандардно легло со 2 возрасни – 50% попуст
-Возрасен на екстра легло – 20 % попуст.
15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 31.10.2018
10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ОД 01.11.2018 ДО 30.11.2018