Хотел БРЕЗА 4****- Терми Словенија

ФАМИЛИЈАРЕН ПАКЕТ
20% попуст за престој во текот на зимскиот одмор
од 14.02. – 04.03.2018
ограничен број на соби, резервации до 29.01.2018
 
Hotel Breza
   
 
ЦЕНИ НА ПАКЕТОТ 14.2. – 4.3.2018
Пакет 3 дена (2 ноќевања) 199,00 €   160,00 € по лице 
Пакет 4 дена (3 ноќевања) 298,50 €   239,00 € по лице 
Пакет 5 дена (4 ноќевања) 358,20 €   287,00 € по лице 
Пакет 6 дена (5 ноќевања) 447,75 €   359,00 € по лице 
Пакет 7 дена (6 ноќевања) 537,30 €   430,00 € по лице 
Пакет 8 дена (7 ноќевања) 592,03 €  474,00 € по лице
Цените се во EUR , по лице. Го задржуваме првото за промена на цената.
 
Пакетот вклучува:
• 2 x, 3x, 4x, 5 x, 6 x или 7x полупансиони со Олимско бифе за самопослужување,
• Шише термална вода во соба,
• Капење во базените во Wellness центарот Termalija,
• Ноќно капење во Wellness центарот Termalija – Петок и Сабота,
• Капење во Термите Tuhelj,
• Капење во термалниот парк Aqualuna (од мај до септември),
• aquaaerobik според програмата,
• утринска гимнастика,
• користење на fitness студио,
• бесплатен интернет во соба,
• Поклон за дете
• Фамилијарен излет – изненадување
• XXXL фамилијарен ручек во Термалија
• Lunch box на заминување
• „Wellness bag“ ( наметка за капење и пешкир)
• Бон од 10 € за замена на пансионската вечера, за вечера во ресторанот Липа, ресторанот Гратиола, дворецот Михановиќ во Терми Тухељ или во локалните ресторани Јеленов гребен, Амон и гостилница Шемпетер
 
Доплати:
Такса за престој 1,25 € по лице на ден
Соба со балкон 5,00 €
Полн пансион 120 € по лице на ден
Еднокреветна соба 15,00 € на ден
Хотелски апартман 30 % од цената на пакетот
 
Попусти:
30 % за деца од 5 до 11,99 години на основно легло
15% 3 возрасно лице на дополнително легло
 
Wellness доплати:
Сауна во wellness centar Termalia - 10,00 €
Wellness centar Orhidelia - 18,00 € по лице и ден за престој од пон.-петок (дневно 2 влеза)
Wellness centar Orhidelia - 29,00 € по лице и ден за престој преку викенд и празник (дневно 2 влеза)