ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Хотел Bor 3*
Боровец - Бугарија
Зима 2018 / 2019
Хотел Bor
   
Тип на сместување 01.12.2018 - 23.12.2018
   08.01.2019 - 31.01.2019
    21.02.2019 - 31.03.2019
BB
24.12.2018 - 28.12.2018
    1.02.2019 - 20.02.2019 
BB
29.12.2018 - 02.01.2019    
BB
03.01.2019 - 07.01.2019
BB
По лице во двокреветна соба € 23,50 € 27,00 € 40,50 € 27,00
Еднокреветна соба € 34,50 € 40,00 € 80,50 € 40,00 

Во цената е вклучено:               
- 1 ноќевање по лице со појадок
- Интернет
- Трансфер до ски слоповите – резервација на рецепција

Минимум престој 3 ноќевања за периодот 29.12.2018 - 02.01.2019

Капацитет на сместување
Еднокреветна соба - 1 лице
Двокреветна соба - 2 + 1 лица

Доплати                                          
Божиќна вечера  (не задолжителна) – 25 евра за возрасни и 13 евра за деца од 4 - 12.99 год.
Новогодишна вечера (не задолжителна) – 53 евра за возрасни и  25 евра за деца од 4 - 12.99 год.
Вечера – 8 евра за возрасни и 5 евра за деца 3 - 12.99 год.    

Попусти                                           
Деца до 2.99 год. - бесплатно                
Деца од 3-12.99 год. на дополнително легло - 50% попуст
Деца од 3-12.99 год. на стандардно легло - 35% попуст
Возрасен на дополнителн легло - 20% попуст 
Доплата за туристичка такса 1 Евро по лице на денПопуст за рана уплата:
15% ПОПУСТ ЗА СИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 30.09.2018
10% ПОПУСТ ЗА СИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 30.10.2018

Попустите за рана уплата не се валидни за доплатите

АКЦИЈА:
7=6, 11=10 за пристигнувања во периодот 08.01.2019 - 31.01.2019 и 21.02.2019 - 31.03.2019

Попустот за рана уплата не може да се комбинира со акцијата!

 

Галерија

Hotel Bor Hotel Bor Hotel Bor Hotel Bor